Jump to content
GMS, SMS, and WMS User Forum

Units in SMS


natech.jr
 Share

Recommended Posts

Hi, I have a problem in SMS that hopefully is easy to fix. I have my projection units set to meters (both horizontal and vertical) but under RMA2 model control when I go to specify initial water surface elevation it is shown in feet. I was not having this problem in SMS 10.0, but have not been able to find a way to fix it in SMS 10.1. Please let me know what I can do to change this. Thanks!

Link to comment
Share on other sites

Hi,

My guess is that there is a bug that is causing the control to say feet when it should really say meters. Try entering the value in meters and see how your run behaves. If it goes instantly unstable, it might be a problem with vastly different WSE. We'll investigate here and get the problem fixed, but I think you can ignore the incorrect label and get on with your work.

Rusty

Hi, I have a problem in SMS that hopefully is easy to fix. I have my projection units set to meters (both horizontal and vertical) but under RMA2 model control when I go to specify initial water surface elevation it is shown in feet. I was not having this problem in SMS 10.0, but have not been able to find a way to fix it in SMS 10.1. Please let me know what I can do to change this. Thanks!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...