Jump to content
GMS, SMS, and WMS User Forum

Write File Problems


Hydrology
 Share

Recommended Posts

I periodically get XMDF errors when I try to save or run a model. This has been happening for several months now. I need to be able to save my model changes. It only happens in GMS 9.x, so I have gone back to using 8.3, but I would rather use 9. I have uploaded these files to your FTP site previously, but I never heard back from anyone. Does anyone have a solution to this? The text from the error message window is shown below:

XMDF errors:

#000: src\H5L.c line 1668 in H5L_link_cb(): name already exists

major(201326597): Symbol table

minor(201326724): Object already exists

#001: src\H5Gtraverse.c line 691 in H5G_traverse_real(): traversal operator failed

major(201326597): Symbol table

minor(201326663): Callback failed

#002: src\H5Gtraverse.c line 861 in H5G_traverse(): internal path traversal failed

major(201326597): Symbol table

minor(201326723): Object not found

#003: src\H5L.c line 1856 in H5L_create_real(): can't insert link

major(201326597): Symbol table

minor(201326730): Unable to insert object

#004: src\H5L.c line 1633 in H5L_link_object(): unable to create new link to object

major(201326605): Links

minor(201326644): Unable to initialize object

#005: src\H5Dint.c line 429 in H5D_create_named(): unable to create and link to dataset

major(201326592): Dataset

minor(201326644): Unable to initialize object

#006: src\H5Ddeprec.c line 170 in H5Dcreate1(): unable to create dataset

major(201326592): Dataset

minor(201326644): Unable to initialize object

Link to comment
Share on other sites

I will call in. The problem is intermittent, so it might be hard to reproduce, but hopefully the text of the error message will point us in the right direction. This happened when I had 64bit Windows 7, and it continued when I did a clean install of 64bit Windows 8, and now with Windows 8.1 so it seems to be independent of the operating system.

It seems to occur a lot for a few days, then not at all for a few weeks, then it returns like a plague for a few days, then its gone again. Its very strange. I think the error message may be all we have to try and find the source of this problem.

Edited by Hydrology
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...