Jump to content
GMS, SMS, and WMS User Forum

Solids to HUF problem


Andrew Jones
 Share

Recommended Posts

I have a v6.0 model that is built using the HUF package. The HUF units were generated from my solids model using the "Solids to HUF" command; there are five different materials. The model runs fine, however, every time I close the project and re-open it the HUF units all revert to one material. Before I can use the model I need to regenerate the HUF units, which is easy to do but frustrating if I forget to do it! Is this a common problem? If so, please may it be added to the "things to fix" list.

Cheers

AJ

Link to comment
Share on other sites

I have a v6.0 model that is built using the HUF package. The HUF units were generated from my solids model using the "Solids to HUF" command; there are five different materials. The model runs fine, however, every time I close the project and re-open it the HUF units all revert to one material. Before I can use the model I need to regenerate the HUF units, which is easy to do but frustrating if I forget to do it! Is this a common problem? If so, please may it be added to the "things to fix" list.

Cheers

AJ

Sounds like a bug. If you could contact technical support and send us your files it would help us fix it. Thanks.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...