Jump to content
GMS, SMS, and WMS User Forum

transparency in color filled conours


floodcontrol
 Share

Recommended Posts

In version SMS 10.1.7 64-bit the transparency option of color filled contours does not work. Setting the transparency to a certain extent will show absolut no contours. Only the value of zero will show solid filled contours and everything is hidden behind (aerial photos and CAD-data). This option worked very well in older versions of 9.x. Is this a bug or is there some turnaround?

Link to comment
Share on other sites

This seems to be working fine for us here.

Could you send technical support some additional information? Please run the "System Info" program (same folder as SMS) and send it to technical support. Also please send some image captures (File | Save As and change the type to .jpg) of what you are seeing along with the transparency levels you have set. Thanks. This would be a big help.

In version SMS 10.1.7 64-bit the transparency option of color filled contours does not work. Setting the transparency to a certain extent will show absolut no contours. Only the value of zero will show solid filled contours and everything is hidden behind (aerial photos and CAD-data). This option worked very well in older versions of 9.x. Is this a bug or is there some turnaround?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...