Jump to content
GMS, SMS, and WMS User Forum

Background color?


Recommended Posts

Hi all,

I just started building the base for a HEC-RAS model in WMS. I have a few questions (I don't know if these are going to be ones anyone ran into). First, my project window is teal, and my orthophotos are red. I can't seem to find any control dialogue to address this. Also, is there a way to clip the data frame to a polygon imported from ArcGIS? I'm sure this will be the first of many panicked "help!" posts.

Thanks,

Rob

Link to post
Share on other sites

Rob,

I'm not sure which version of WMS you are using, I think this issue with the background color has been fixed in WMS 8.3 and maybe in WMS 8.2 also. The latest version uses the WMS background color as the background color when displaying GIS data. Previous versions would use a color defaulted by GIS.

Chris

Link to post
Share on other sites

Rob,

Yes, WMS 8.3 beta can be downloaded at the top of this page: http://www.aquaveo.com/downloads

Your WMS 8.2 license will work with WMS 8.3.

You might want to wait a couple of days to download WMS 8.3, we will be distributing the final (non-beta) version next week.

I have done some good bike riding, but not as much as I would like.

Chris

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...