Jump to content
GMS, SMS, and WMS User Forum
sheraz

HSPF run Simulation error

Recommended Posts

Dear All

While i have completed all the parameters for the tutoral of HSPF in WMS 7.1

I have encountered a problem that the simulation is not runing

The image of the problem is attached.

Regards

Sheraz Ahsan

error hspf.bmp

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sheraz,

You need to install WinHSPF. You can download it from the Aquaveo web site. Download it and go to the Edit | Preferences command in WMS and set the location of WinHSPFLt where you installed it. You might need to close WMS before running WinHSPF or WinHSPFLt because WMS might have the WDM file open while it's running.

Chris

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chris

I have installed BASIN 4 and added the path for winhspflight for wms 7.1

But still an error,,attached is the error message picutre

Also i m unable to download winhspf from aquaveo website,pls post the link for it,,

Regards

wms eerror.bmp

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sheraz,

You should try saving your UCI file from WMS, close WMS, and read the UCI file into WinHSPF. See if you can run it from there, and if not, what errors you get. When HSPF runs, it creates a file that describes any errors you're getting when running HSPF.

Chris

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×