Jump to content
GMS, SMS, and WMS User Forum

WMS Project Losing Overland Flow Grid Elevations


Recommended Posts

Hi,
While adding SuperLink tile drains to an existing watershed model WMS threw an unusual error when saving - something along the line of not being able to save a binary scalar value. I restarted the program, which fixed the problem when saving, but am now missing the previously developed overland flow grid. I hadn't noticed that this was missing until I tried to intialize the tile drains/pipes from arc geometry and noticed that the land surface elevation values were not being updated. Any ideas of what might be happening? Perhaps a bug in WMS when working with SuperLink features?

Thanks,

David

Edited by disgreen
Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

David,

Sorry about the problems you're having. I haven't heard of this issue. If you are able to get a set of files to duplicate this problem and send your files and information to support@aquaveo.com, we could make sure any issues get fixed and get an update out.

Chris

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...