Jump to content
GMS, SMS, and WMS User Forum
Sign in to follow this  
Marion Kessy

SMS 10 Ceases when adding survey pts manually

Recommended Posts

SMS is 'ceasing' repeatedly when I am manualy creating points using the scatter module. This is happening rather frequently. I have been editing a mesh that was created by importing survey pts. I have been supplementing the mesh with additional pts on the polygon boundary manually. For some reason SMS does not seem to interpolate or extrate using the all the survey pts. As a result, I notice some of the nodes have wrong elevations --that are very low compared to the rest of the topography. I the survey data do not have those elevations at all. Nevertheless I have been going around the polygon to 'massage' the points so that the topography is smooth. SMS then just stops responding -and I have to close it from windows. I have created meshes with this data before and it run without problems. Has anyone any clue about what could be the problem??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...