Jump to content
GMS, SMS, and WMS User Forum
WIALLEN

Boundary Condition Issues

Recommended Posts

I have a inflow boundary condition set at the upstream end of a model I am working on.  I move the location of the boundary condition upstream ~250 feet (see pictures below) and now receive the error message below when running in SRH-2D.  Has anyone else run into this issue?

Before (Working)

image.thumb.png.e6ab269bcf47f84a31736a652211d5dc.png

After (not working)

image.thumb.png.f8b36e40f560be9fbc7dd411be543f0d.png

Error

image.thumb.png.73dded51390c8c7f11b019cdd7eac72e.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi WIALLEN,

Did you also extend your materials upstream? I have seen this message when my materials do not cover the inflow boundary.

-Cody

Edited by calberts

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have run into this error a few times.  In each case it  was a problem with my mesh or boundary condition coverage.  Consider trying a new boundary condition coverage with only an inflow and outflow.  If this doesn't work, regenerate your mesh.   This assumes you have already consider Cody's suggestion to verify that the materials coverage extends to the limits of your mesh.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×