Jump to content
GMS, SMS, and WMS User Forum
d.potter1

Scaling set as bathymetry when building a mesh

Recommended Posts

d.potter1    0

I am trying to build a mesh using SMS, I have done so a few times in the past but I keep coming across the same issue. The scaling that I want to use for scalar paving density is being set as the bathymetry, despite the bathymetry scatter set being set as the correct scatter set in the scatter options menu. In the past when I have come across this problem repeating the process over and over (build polygons, set the mesh properties) the right bathymetry is used, I have no idea why that time it works and other times it doesn't. Is this a problem that has been encountered by others?

Share this post


Link to post
Share on other sites
calberts    0

Thank you for posting this. We are unaware of any problem such as the one described at this time. However, we would like to run some tests to try and replicate it.

Could you send an email to our support team at support@aquaveo.com with a description of this problem and details of your SMS setup? This will help us narrow down our testing. Please be sure to mention which SMS build you are using and any pertinent information such as the steps you take to assign the bathymetry and scalar paving data.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×