Jump to content
GMS, SMS, and WMS User Forum

What does this Error message mean?


speedy

Recommended Posts

MODFLOW is looking for an array that is in the *.h5 file. Have you manually edited the MODFLOW simulation or moved it to a different location? If not then go into the parameters dialog and go into the pilot point options and verify that they are correctly set. Then resave the model and see if that fixes the problem.

Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Alan Lemon said:

MODFLOW is looking for an array that is in the *.h5 file. Have you manually edited the MODFLOW simulation or moved it to a different location? If not then go into the parameters dialog and go into the pilot point options and verify that they are correctly set. Then resave the model and see if that fixes the problem.

As I mentioned in my OP, the model is forward. No calibration and no pilot points. I suspect this is a bug in the software as I have not manually edited the file.

Link to post
Share on other sites

Interesting.

You do not have any pilot point parameters? It should only be looking for those arrays with pilot points. You can use pilot points even with a forward run.

contact support@aquaveo.com and we will get your files and take a look.

Link to post
Share on other sites

I could get around this problem by starting a new model from scratch, copying all input data from the old model using the spreadsheet editor of the GUI and making some editing in the native Modflow files.

Surprisingly, it works with no errors.

Link to post
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...