Jump to content
GMS, SMS, and WMS User Forum

Search the Community

Showing results for tags 'infiltration'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • News
    • Forum Feedback
  • Arc Hydro Groundwater
    • Using AHGW
  • GMS
    • Using GMS
    • GMS Feature Requests
    • MODFLOW
  • SMS
    • Using SMS
    • Hydraulic Models
    • Wave Modeling
    • Other Models
    • SMS News
    • FHWA - SMS User
  • WMS
    • Using WMS
    • General Hydrology
    • Urban Hydrology
    • Hydraulics and Floodplain Modeling
    • WMS Feature Requests
    • FHWA - WMS User

Calendars

There are no results to display.


Found 1 result

  1. GSSHA - G&A multilayer issues

    Recently I've been experiencing issues trying to implement more soil layers into my model. The model which worked fine with classic G&A redistribution infiltration routine suddenly produces weird results with G&A multilayer routine. The only change I made was switching to multilayer routine and assigning the depth of all layers. No matter what the depth was, disregarding any less permeable second layer I tried to introduce - the model always produces the same hydrograph with the peak as much as 20x higher then before and much faster response to all precipitation pulses. Moreover, when I tried to assign less permeable parameters to all layers, the peaks reached astronomic values, the model responded with NEGATIVE infiltration and the discharge volume reached about 200% of precipitation total. Does anyone has similar experience and/or suggestions, what went wrong? I suspect there's a numeric calculation bug inside :-) Thx Ludek S. CTU Prague
×