Jump to content
GMS, SMS, and WMS User Forum

Search the Community

Showing results for tags 'error when reading shapefile'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • News
    • Forum Feedback
  • Arc Hydro Groundwater
    • Using AHGW
  • GMS
    • Using GMS
    • GMS Feature Requests
    • MODFLOW
  • SMS
    • Using SMS
    • Hydraulic Models
    • Wave Modeling
    • Other Models
    • SMS News
    • FHWA - SMS User
  • WMS
    • Using WMS
    • General Hydrology
    • Urban Hydrology
    • Hydraulics and Floodplain Modeling
    • WMS Feature Requests
    • FHWA - WMS User

Calendars

There are no results to display.


Found 1 result

  1. Hi, Instead of digitizing left and right banks for the purpose of floodplain modeling, I am trying to create buffers around the streams and use those instead. I am creating buffers around streams and dissolving them into one buffer then converting polygon to polyline and spliting the polyline at the upstream end of each stream (If I do not split, only one bank point will be created in the cross section. I am guessing because the polyline ID is the same on either side). I then give each side on each segment a unique ID so if we have 10 streams in the watershed, I end up with 20 segments with 20 unique IDs. I bring in the polyline into WMS but I get the error message mentioned in the subject above. Any ideas as to what is causing this? I am using WMS 9.1 64-bit with a build date of 8/26/2013. The polylines are generated in ArcMap 9.3.1. Thanks.
×