Jump to content
GMS, SMS, and WMS User Forum

Alex

Members
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Alex

  • Rank
    Member
  1. Okay, Thanks Doug! I will contact Tech support.
  2. Hi Doug, Thanks again for your advice.I really appreciate it! I tried putting my wells and section line files into a new feature dataset, however XS2D wizard didn't like that (read 0 wells detected), so instead I just exported my sectionline file to be housed under the "Framework" default feature class, alongside the "well" file. I tried the wizard again and it seemed to work (no error messages, see results image below). Features were also successfully created in XS2D_Boreline_23_2 (see attribute table below). However I still can't figure out where to view the resultant data in ArcMap. I tried resizing my first data frame in layout view, to see if there was a 2nd frame hiding behind, but it is there (see 3rd image below). Am I missing it somewhere or did the wizard not perform correctly? I am trying to move onto the next steps (pg. 18 of tutorial), but it looks like I have a roadblock. Thanks again, Alex
  3. Here is a bit of additional info: I followed all the defaults for the XS2D Wizard, but it only created Boreline and Panel types for XS2D types, and no panel divider, major grid or minor grid files were created. (See XS2D catalog table below). Any help would be greatly appreciated!
  4. I was able to progress to running the XS2D Wizard. It seemed to run without error, but appears unsuccessful, as a second data frame (the XS2D data frame) is not added to my map (when I am in layout view). Some new features show up in my table of contents ("XS2D_Boreline_23" and "XS2D_Panel_23"), but when I zoom to them, they show up as points and not located near the well data. I also noticed XS2D_Panel_23 does not have a projection defined. Below is my Table of contents and Layout Data frame results after running the XS2D wizard. Any suggestions on what I might be doing wrong?
  5. Thanks Doug! I found that the Section lines layer did not have a projection system defined. So I defined it, got a new error message, then realized I needed to create a "XS2D catalog table" first with the correct headings, and that did the trick! Thanks so much for your help.
  6. I have a question about section lines and activating the XS2D Wizard. I’ve created my section lines following the Aquaveo tutorial, but when I try and activate the XS2D wizard, I get the message: “Please add a Section Line layer that follows the Arc Hydro Groundwater Schema to the map before using this tool” My attribute table is below. Note: The only step I could not preform was the “Assign HydroID” because I was notified that “UNIQUEID” (PG. 12 OF XS2D tutorial) file “does not exist.” Therefore I manually assigned my own. Please let me know if there are any suggestions to move forward.
×